"Под прикритие" ще вилнее с екшън сцени и в Македония 11.07 | 09:07

Очаква се снимките да започнат наесен и да се прехвърлят и в съседката ни

От Пламена Вълчева

Най-гледаният сериал в българския ефир "Под прикритие" ще има пети сезон. Феновете на криминалната сага могат да си отдъхнат, защото снимките започват наесен.

Очаква екшънът да се прехвърли към Македония, защото съседката ни проявявала интерес към българския проект. "Смятам, че турската линия, която развихме в 4-ти сезон, беше много реалистична и успешна. Именно затова има опции за снимки зад граница и в предстоящия сезон. В момента имаме голям интерес от македонска страна относно "Под прикритие” и може би част от сериала ще бъде заснет там”, сподели Димитър Митовски., пише в. Монитор. 

Освен това копродуцент на предстоящите епизоди ще бъдат американски партньори на "Камера”, което предполага и вноса на холивудски екшън герои в сериала.

Продуцентът отрече слуховете фирмата му да е пред фалит и съществуващи проблеми в екипа. "Няма бунтове, няма напрежение. С актьорите, с които работим, сме в чудесни отношения и те ще продължават да снимат с нас и в бъдещите ни проекти. Не вземам изписаното през последните дни на сериозно”, категоричен е Митовски.

Българската аудитория може да си отдъхне, защото не се очертава това да е последен сезон за "Под прикритие". Не се знае точно как ще се развие пети сезон, но Митовски отхвърля това да е краят на най-успешния български сериал.

 

Водещи

Най-четени