100 Кила напусна „Къртицата“ и страната 18.04 | 11:01

Рапърът потеги към Европа

От Мартина Панайотова

Хитовият бг рапър 100 Кила напусна не само риалити шоуто "Къртицата", но и страната. "Отпуската му" от Базата определено е оправдана – днес той стартира своето европейско клубно турне в Англия, Австрия и Германия, организирано от лейбъла Facing The Sun.

Стартът е при "Fast Fused 27 Recordings" в Бирмингам на 18 април в Snobs, а на следващия ден Килата продължава в Манчестър.

Местният партньор на турнето "I Love BG Party" подгрява българските студенти вече няколко месеца за събитието на годината, което ще се проведе в клуб Venus.

На 20 април турнето продължава в Мюнхен при Bulgarian Connection в клуб Strom.

След няколкодневна почивка клубната серия приключва във Виена в клуб Utopia на 30 април, а местният партньор на турнето "Нещо различно" подготвят грандиозен финал с участието на Балет Нова, като 100 Кила се заканва да държи всички на крака цяла нощ, защото следващия ден е Празникът на труда – почивен ден.

Това не е първото излизане на Килата зад граница – той вече демонстрира световна класа в лондонски клуб през миналата година, а специално за турнето си този път е подготвил песен изцяло на английски език, в която припевът, типично в негов стил, е "Hoodswaggin in Volkswagen”.

Освен всичките му суперхитове като "Виновен”, "Цяла нощ”, "System” и "Аз съм 6”, лайв сетът на 100 Кила включва класиките "Ланец на врата ми”, "П***** по масата” и "O ye”, както и парчета от чисто новия му албум ZLA10 като първия сингъл "Каймака”, който вече набра скорост в официалните канали на Facing The Sun.



Водещи

Най-четени