Kavarna Rock 2012 ще е посветен на големия Рони Джеймс Дио 11.07 | 19:15

Страхотен звук и безплатен къмпинг очакват феновете

От Елена Кирилова

Тазгодишното издание на музикалния фестивал Kavarna Rock ще бъде посветен на 70-годишнината на британския вокалист Рони Джеймс Дио, съобщава БТА.

Певецът е гостувал два пъти в Каварна, а тази година организаторите са решили да отдадат своята почит към творчеството му.

Между 13 и 15 юли крайморският град ще се превърне отново в рок столица. Новото издание включва изпълнения на живо на Dio Disciples, Glenn Hughes, Michael Schenker, Stryper, Dokken, Big Noize feat Sebastian Bach, Lizzy Borden, Rhapsody of Fire, Kamelot и други.

От българска страна ще се изявят Axat, БТР, Ренегат, Команда 5 и D2 feat, Di4o.

Организаторите целят не само качествена програма, но и максимално удобство на публиката по време на събитието. Предвидени са Meet & Greet сесии, в рамките на които феновете ще могат да се видят с любимите си групи и да получат автограф и снимка с тях.

Относно музиката организаторите подчертават, че е предвидена 250 000 ватова озвучителна уредба. Очаква ни трийсет метрова сцена, пиротехника и ефектно осветление.

Специалното Bike Party ще е тридневно и ще включва зрелищни демонстрации, игри, забавления и изненади.

Kavarna Rock предлага напълно безплатен къмпинг за феновете. Той за първи път ще бъде в обособена, осветена и охранявана зона. Предвидени са и душове, тоалетни и барове.

Водещи

Най-четени