Rolling Stones отмениха концерт заради гаджето на Джагър 18.03 | 13:20

Дизайнерката се самоубила заради дългове

От iNews.bg

Половинката на музиканта Мик Джагър – Лорън Скот, посегна на живота си, а причината била натрупани дългове от 6 млн долара. Самоубийството на 49-годишната дизайнерка остави любимия й в тотален шок и затова останалите членове на Rolling Stones решили да отложат началото на новото си турне 14 On Fire.

Обиколката трябваше да започне тази сряда с концерт в Пърт, Австралия. Затова британските рок звезди пристигнаха там в началото на седмицата. На този етап не се съобщава нищо за останалите им изяви в Австралия, нито за планираните шоу програми в Нова Зеландия.

Джагър и Скот са заедно от 2001 година. Модната специалистка обаче беше намерена обесена с шал в апартамента си в Ню Йорк. Това станало, след като сътрудничката й пратила съобщение, че трябва да се видят, без да уточнява защо.

Междувременно в социалните мрежи известните личности започнаха да отдават почит на Лорън Скот. Включи се дори една от бившите съпруги на Джагар – Бианка, която написала в Twitter, че била съкрушена от новината, пише БТА.

Водещи

Най-четени