iNews отпразнува сватбата на най-слънчевата си колежка 20.10 | 19:14

Наздраве на новото семейство Мадански!

От Христина Рафаилова

Колкото и да се стара екипът на iNews  да опази най-слънчевата си колежка Десислава Янкова, вчера му се наложи да я повери в нежните ръце на чисто новия й съпруг Петър Мадански.  Двамата влюбени си казаха "да” в събота (19 октомври) и се врекоха във вечна вярност.

Занапред, освен под зоркия контрол на колегите на Деси, младото семейство ще върви по щастливия си път напред и под строгия контрол на кумовете – Елица и Димчо Даскалови.

Всеки, който познава младоженците, не се съмнява, че не залагат много на сериозната част и след "тежките” минути в гражданското, осигуриха на близки и приятели също толкова "тежък” купон.

В пожеланията към младото семейство не можем да пропуснем – любовта, щастието и късмета. Желаем им, независимо от политическата, икономическата, бюджетната и роднинската ситуация, винаги да се държат за ръце и да продължават да се усмихват един на друг.

Както се казва, не загубихме колежка, а спечелихме нов колега. Очакваме младоженецът, придружен разбира се от съпругата си, да участва във всички акции на iNews, които освен работата, включват и някоя друга наздравица.

Горчиво!

Най-четени