Адел преиздава албума си „21” с няколко нови парчета 14.05 | 15:52

По Коледа феновете на певицата да се готвят за нова порция стари песни

От Олга Андреева

Албумът "21" на Адел постигна небивал светове успех. Неотдавна той изпревари албума "Thriller” на Майкъл Джексън в британската класация на най-продаваните албуми на всички времена, където достигна пето място.

Звукозаписната компания на британската сензация XL Recordings се кани да преиздаде хитовия албум по Коледа и евентуално да включи няколко нови парчета, съобщи MTV.

Информацията все още не е официално потвърдена, но запознат източник е заявил пред в. Daily Star: "Обсъжда се албумът да бъде преиздаден. Все още не е потвърдено дали ще включва нови материали или песни, които не са включени в оригиналния албум, но има логика това да бъде направено."

В момента "21" е вече за 68-а седмица в британската класация (на позиция No 4), като през 23 от седмиците е бил на първо място.

Самата Адел пък в момента се радва на любовни сполуки и, за да покаже колко фриволна и окрилена се чувства, разкри, че миналата седмица е успяла да мине незабелязано из площад "Трафалгар" в Лондон, облечена в пижамата си.

Водещи

Най-четени