Алекс Раева заряза гаджето заради X Factor 16.07 | 17:22

Певицата отмени за първи път гмуркането си в Индонезия заради шоуто

От Мартина Панайотова

Днес стартира кастингът за музикално шоу номер едно в света X Factor. Неслучайно екипът избра първият ден да бъде в столицата на Втората българска държава – така бе даден старт на втория сезон на X Factor.

За първи път в ролята си на водещи днес пред кандидатите застанаха Мария Игнатова и Алекс Раева. Двете, освен че са не само емоционално, но и професионално обвързани с музиката, разказаха за първи път вълнението, с което очакват да помогнат на участниците да продължат напред и да забравят притесненията си.

Алекс призна, че за първи път отменя ежегодното си гмуркане и ще остави само своя приятел Дончо да практикува любимото им хоби в Индонезия. Двете водещи дойдоха директно от своята последна за сезона почивка и се втурнаха в предизвикателството.

Опитният X Factor Богомил, който е и прецедент в историята на шоуто, дойде лично да подкрепи участниците по време на кастингите и си припомни вълнението от това да застанеш за първи път пред "изпитващите”.

Днес сред участниците се явиха колоритни личности и невероятни таланти. Сред най-атрактивните бе 24-годишна млада дама, която се върна специално от Манчестър, където живее, за кастинга. След като се е явявала на кастинг за X Factor в Англия, мечтата ѝ да пее на голямата сцена я довежда отново в родината.

Да промени за втори път правилата на X Factor – да си на минимум 16 години, се яви и 13-годишен талант, а друг кандидат бе придружен от баща си, който го подкрепяше през целия ден с полицейската си униформа. Дуети и групи също се явиха днес във Велико Търново. Кандидати от Русе, Стара Загора, Плевен. Дали ще преминат към следващия етап, ще разберем на прослушванията пред жури и публика.

След Велико Търново кастингите за X Factor ще продължат във Варна (18 и 19 юли), Бургас (21 и 22 юли), Пловдив (24 и 25 юли) и София (26, 27, 28 и 29 юли).



Водещи

Най-четени