Алис Купър с холограмен образ на концерт 15.04 | 09:30

Това ще се случи пред публика в Лондон на 11 май

От Олга Андреева

Рок легендата Алис Купър ще направи първото си 4D участие на Battersea Power Station в Лондон следващия месец, съобщава Digital Spy. 

На концерта "Jägermeister Ice Cold Event", който ще се състои на 11 май, Алис Купър ще се появи пред публиката като холограма, използвайки холографската система V-Depth.

Рокаджията ще свири заедно с оригиналния състав на бандата Alice Cooper – Денис Дънауей, Нейл Смит и Майкъл Брус. По този начин групата ще направи първия си концерт във Великобритания от 1972 г. насам.

Алис Купър признава, че той и бандата не могат да устоят на такова предизвикателство. Музикантите ще се появят в Лондон като холограми, докато се намират от другата страна на океана.

Тази година имената на рокаджиите от оригиналният състав на групата Alice Cooper бяха въведени в "Залата на славата на рокендрола".

Това няма да е и първият експеримент на бандата с новите технологии. През март 1973 г. сюрреалистът Салвадор Дали, който е бил почитател на Alice Cooper, ги е обезсмъртил в 3D холограма.


 

 



Водещи

Най-четени