Анджелина Джоли отново е влюбена? 03.11 | 17:06

Бившата половинка на Брад Пит е 40-годишен богаташ-филантроп от Острова

От iNews.bg

Анджелина Джоли отново е влюбена и има връзка с богат мъж, твърдят таблоиди. Светски издания съобщават, че красивата актриса се среща с британски филантроп, описан като 40-годишен богаташ.

Според слуховете връзката им е от началото на годината, но Анджелина упорито пази новата си любов в тайна. Някои медии стигат и по-далеч – вещаят скорошна сватба веднага след като отмине шума около развода й с Брад Пит.

Цялата история е пълна измислица, твърди обаче списание Gossip Cop (Клюкарско ченге), което си поставя за цел да разобличава клюките. Клюкарската полиция изтъква, че въображаемият възлюбен на Анджелина подозрително много прилича на героя на публикация от списание Star от миналата есен. Тогава изданието раздуха версията за това, че се е появил нов мъж в живота на Джоли - милиардер, с когото тя кръшкала на Брад още докато били гаджета.

Бившата половинка на Джоли също бе въвлечена в слухове за предполагаема авантюра. Брад Пит пък бе свързан с актрисата Ела Пърнел, която играе по-млада версия на Анджелина във филма "Господарката на злото".

И докато медиите правят догадки за любовния й живот, Анджелина Джоли засия в пълния си блясък по време на Азиатски филмов фестивал. Тя се появи в семпла жълта рокля, която подчертаваше женствеността й.

По време на появата си, актрисата обърна специално внимание на присъстващите деца, които я обсипаха с плюшени играчки.

Водещи

Най-четени