Багата затворен в Къщата, гаджето му се юрна по нощните барове 28.09 | 15:56

Любина се забавлява по заведения докато половинката й дели една стая с бившата си Златка

От Гергана Златкова

Очевидно приятелката на Благой Иванов – Багата Любина, не се притеснява, че той дели една стая с бившата си изгора Златка Димитрова във VIP Brother.

Блондинката беше забелязана да се забавлява с приятелки на откриването на столично заведение. Държанието на Любина с нищо не подсказвало, че е най-малко разтревожена от факта, че половинката й е затворена заедно с бившето си гадже в Къщата.

Спокойствието й може би се дължи на факта, че въпреки че Златка разкри пред цяла България, че още таи романтични чувства към ММА бореца, той най-безцеремонно я игнорира.

Това накара плеймейтката да изпадне в криза, и дори за заяви, че има желание да напусне шоуто.

На откриването на въпросната дискотека в София бяха още изпълнителите Тони Стораро и Илиян, Теодора, Таня Боева, Устата, Ерик, Джордан, бизнесменът Христо Сираков, "Мисис България Свят 2010” – Галена Димова, участниците от X-Factor Ангел и Моисей и Александра Апостолова – Сани, Music Idol-ите Лазар Кисьов и Пламена Петрова, както и Стоян Петров, който пристигна под ръка с младата актриса Софи Маринкова от сериала "Женени с деца в България”.

Водещ на вечерта пък беше Део.

Водещи

Най-четени