Балът в бяло залага на концептуална сценография 17.05 | 11:02

За първи път дрескодът в бяло е задължителен

От Елена Кирилова

Остават броени дни до пролетния Бал в бяло, организиран от Метрополис. 10-часовото парти няма да заложи на комерсиалните LED-екрани, а ще даде възможност на видео маестрото D-Alien да развихри въображението си.

Гостите на събитието ще видят специално преобразената сцена, която ще има 3D-mapping проекция. Eastern Acoustic пък ще се погрижат за страхотния звук в залата, така че да увлекат в потока на вибрациите и най-взискателния вкус.

За по-капризните гости ще има VIP-зона, декорирана от Trend Fox. На същото място ще бъдат поставени специални платформи, бар и сепарета, така че феновете да се чувстват възможно най-добре.

Тази година събитието, което ще се проведе на 19 май в Зимния дворец, ще срещне музикалните фенове със Steve Lawler и кралицата на техното Ida Engeberg. Зад пулта ще се вихрят и Jassen Petrov, DJ Steven, Miss Lidiya & DJ Smurf (Roboloco) и DJ Petar.

За първи път дрескодът в бяло ще е абсолютно задължителен. Декорацията обаче остава тайна до самото събитие.

Метрополис обаче споделят, че си падат по големите бели сфери и по белите криле, заради което специална фото зона в Зимния дворец ще бъде владение на Кралицата на ангелите – Маги Митева (Lumagi, Къщата с ангелите).

Всеки, който се снима в арт инсталацията й и публикува снимката си на стената на Бал в бяло във Facebook ще има шанс да спечели покана за летнита партита на Метрополис.

Водещи

Най-четени