Бебе Бекъм взриви продажбите на книги 19.07 | 14:11

Марката Бекъм безспорно продава

От Олга Андреева

Може не всички да харесват името на новото попълнение на семейство Бекъм – Харпър Севън, но безспорен факт е, че за малко повее от седмица то успя да раздвижи сериозно пазара на книги.

След седмица на предположения какво означава името на първата дъщеричка в семейството на Виктория и Дейвид, което се появи на бял свят на 10 юли, семейството разкри смисъла, скрит в името.

Малката всъщност е кръстена на писателката Харпър Лий, която е любим автор на Виктория Бекъм. Нищо чудно тогава, че данните на Amazon.co.uk сочат, че е регистриран 123% ръст в продажбите на "Да убиеш присмехулник" на Харпър Лий, посочва dollymix.tv.

Севън ("седем") пък е номерът, с който обикновено играе баща ѝ в Manchester United, а и отбелязва, че е родена в седмия час на седмия ден от седмицата в седмия месец на годината.

Освен това седем е числото на духовното съвършенство – седем са чудесата на Стария свят, седем са цветовете на дъгата, а в много култури 7 е късметлийско число.

Някой може да се подиграе на внезапния интерес към книгата и то породен по такъв начин, но пък поне повече хора ще прочетат още една класическа книга.

Междувременно стана ясно, че идолът на тийнейджърите Джъстин Бийбър ще изнесе частен концерт за децата на Бекъм, включително и за малката Харпър. В замяна ще получи няколко урока по футбол от Дейвид.

Водещи

Най-четени