Виктория Бекъм е влюбена в дъщеричката си 15.07 | 15:25

Иска семейството да остане да живее в Америка

От Олга Андреева

Пош Спайс, която преди дни роди първото момиче в звездното семейство, развълнувано сподели, че е влюбена в малката си дъщеричка Харпър Севън.

"Харпър е най-красивото малко момиченце, което някога съм виждала! Влюбих се отново!", споделя радостта си Виктория в социалната мрежа Twitter.

"Всички се чувстваме благословени, а момчетата обичат толкова много сестричката си", вълнува се 37-годишната певица и дизайнерка.

От People припомнят нетърпението, с което Виктория очакваше първото си момиченце: "Искам просто да я видя и взема на ръце!". Въпреки щастието от новото попълнение, майката на четири деца възнамерява да сложи край на разрастването на семейството.

MusicNews съобщават, че певицата не иска семейството да се връща във Великобритания, а предпочита да останат в Лос Анджелис, за да може дъщеря им да расте на слънце, а не в мрачната дъждовна атмосфера на Острова.

Семейството е в САЩ от 2007 г., след като Дейвид Бекъм подписа договор с футболния тим LA Galaxy, който обаче изтича догодина и все още не е ясно дали няма да се наложи ново местене. 

Водещи

Най-четени