Бил Мъри "хвана" банков обирджия 10.02 | 15:21

Мъри се разхождал из улиците на Токио, когато се натъкнал на крадец

От Владислав Рашков

Банков обирджия бе задържан в Токио, след като се спря да разговаря с актьора Бил Мъри, съобщи Super official news.

Мъжът ограбил клон на Банка на Токио, след което излязъл на улицата, тръгнал да бяга, когато срещнал Бил Мъри. Така полицаите успели да го задържат.

"Виждам човек да бяга със сак срещу мен. В момента, в който ме погледна, се спря и ме попита дали съм Боб Харис – персонажът, който играя във филма "Изгубени в превода". Отговорих положително и той започна да ми обяснява колко много ме обича. Бях поласкан и му казах, че това, което казва, е много мило. Тогава сякаш отникъде го връхлетяха няколко полицаи", разказа Мъри, който е в Токио, за да представи нов филм.

Според него той няма никаква заслуга за задържането на обирджията, а цялата благодарност трябва да бъде за полицията на Токио.

Очевидец, който присъствал на обира, разказва, че докато чакал реда си на опашка в банката, мъжът пред него извадил нож и започнал да крещи, че иска пари.

"След това му напълниха сака с каквото иска и той побягна навън", разказва американският бизнесмен Пол Хорнър.

Самоличността на крадеца не е разкрита, но от полицията съобщиха, че той е в ареста, като при претърсването му са открити 4 550 хил. йени (5 хил. долара) и един нож.

Водещи

Най-четени