Билетите за Лили Иванова скочиха на 350 лв. 04.02 | 09:40

Вече са продадени и най-скъпите билети

От Надежда Стоянова

Примата на българската естрада Лили Иванова подготвя поредното си грандиозно шоу. То ще се казва "Любовта в операта" и ще бъде на 13 февруари. Почитателите на голямата певица вече с нетърпение чакат средата на месеца, за да послушат парчетата ѝ на живо. Това обаче може да им излезе доста скъпо, в случай че искат специален пропуск или пък още не са си набавили билет.

Цените на билетите за предстоящия концерт стигнаха до 350 лв. Официално вървяха между 50 и 200 лв., но и най-скъпите варианти също бяха светкавично разпродадени. Първите, които се сдобили със специалните пропуски, били заможни руски бизнесмени, пише "Всеки ден". Според слуховете е възможно сред гостите да са и световни звезди като Ален Делон.

Всъщност находчиви почитатели изкупили билетите за представянето на Лили, а после започнали да ги препродават. Така цената им нараснала почти двойно. От Операта са категорични, че места вече няма и съветват почитателите на изпълнителката да не се подвеждат и да купуват такива билети.

Засега е сигурно, че в залата ще има много приятели на Лили, както и нейни колеги и представители на актьорската гилдия. Екипът на певицата подготвя страхотни светлинни и видеоефекти. Част от парчетата, които ще изпълни, ще бъдат направени с нови аранжименти специално за "Любов в операта". А изпълненията ще са под акомпанимента на 15 музиканти, сред които и струнен състав.

Водещи

Най-четени