Благо Джизъса пъчи шкембак като чичак 22.10 | 19:30

Бившият ритнитопковец не само е започнал да губи форма, но и е отпуснал доста голям корем, отбелязват футболни запалянковци

От iNews

В кофти гледка се е превърнал Благой Георгиев, отбелязват футболни запалянковци. Бившият ритнитопковец не само е започнал да губи форма, но и е отпуснал доста голямо шкембе, заради което в нета го сравниха с търновския зевзек Митьо Пищова, пише Intrigi.bg.

Снимайки поредния си рекламен клип, Джизъса лъсна по бял потник и разкопчана риза отгоре, която откри доста нелицеприятна гледка към паласки и бирено коремче. "Явно покрай наргилетата си пийваш и бая биричка, ама нея не я снимаш нещо?!", гъбаркат го в нета.

Запознати разкриват, че Благо много отдавна не е във форма и трупа тлъстинки и неслучайно не се показва гол до кръста, дори когато е на моето или на басейн.

Откакто излязъл от Сървайвър преди близо 2 години, Благо се тъпчел като невидял и нямал почти никаква активност. "Беше отслабнал заради предаването и вътре свали още. След това обаче бързо си ги възстанови и продължи да пълнее. Човек без работа! Сега единственото му движение е да отиде пеш до кварталния салон за красота", разкриват негови авери с насмешка.

Ако продължава така, нищо чудно наистина скоро да настигне Митьо Пищова…

Водещи

Най-четени