Боби Кристина ще следва пътя на Уитни Хюстън 12.03 | 10:14

Тийнейджърката все още се бори със скръбта, но е решена да се занимава с пеене

От Олга Андреева

Дъщерята на Уитни Хюстън, Боби Кристина, проговори за първи път след смъртта на майка си преди месец.

19-годишното момиче сподели в интервю за Опра Уинфри, че майка ѝ е била най-добрата ѝ приятелка, както и че смята да продължи по пътя ѝ като се занимава не само с пеене, но и с танци и актьорска игра.

Боби разкри, че в нощта преди майка ѝ да почине в хотелската си стая в Лос Анджелис двете са били заедно и тя я е държала с часове в прегръдките си.

Момичето признава, че са имали спорове като всяка майка и дъщеря, но че в края на деня всичко се е оправяло и тя пак е била човекът, който ѝ е вдъхвал увереност. "Чувам гласът ѝ да ми казва да продължавам напред. Тя е с мен винаги".

Единственото дете на Уитни, което получи цялото ѝ наследство, без да се знае какъв точно е размерът му, заяви, че всички негативни неща, които в последните седмици се изливат по адрес на майка ѝ, са лъжа. "Това въобще не е майка ми", беше категорично момичето и добави, че никой не знае какъв невероятен дух е имала тя.

Опра Уинфри направи специално предаване за покойната изпълнителка на "I Will Always Love You”, излъчено по собствената ѝ мрежа OWN, в което участие взеха и други членове на семейството, които споделиха как се чувстват след загубата на Уитни.

Водещи

Най-четени