Бориса Тютюнджиева обивини Ники Михайлов в изневяра 22.01 | 10:32

Вратарят изневерявал на Николета

От Мартина Панайотова

Моделката Бориса Тютюнджиева направи доста пикантни разкрития по адрес на Ники Михайлов. Според нея вратарят далеч не е мъж само за една жена.

"Ники Михайлов не е верен мъж. Изневерявал е на Николета. Още докато беше с нея ме сваляше”, призна тя, цитирана от в. Монитор.

Тютюнджиева, която нашумя покрай слуховете, че има връзка с певеца Константин, категорично опроверга мълвата, заявявайки, че не си пада по връзките с женени мъже. "Не искам и да играя ролята на любовница”, категорична беше тя.

Преди името й да се свърже с това на Коцето, Бориса имаше връзка с Ники Михайлов. Двойката обаче се раздели доста бързо след грандиозен скандал. Тогава вратарят нарече моделката леко момиче, което с лекота вкарал в леглото си. Бориса пък му го върна с думите, че е нереализирал се "футболист и пълен комплексар”.

Ники Михайлов беше бесен, тъй като палавата манекенка оповести връзката им още докато се водеше гадже с Николета Лозанова. Впоследствие обаче двамата заровиха томахавката, а Бориса прави опити да се сприятели с фолкпевицата Алисия и многократно я подкрепя в спора с Николета.



Най-четени