Брадърите ще живеят в най-луксозната Къща, правена досега 16.08 | 10:59

Четвъртата къща за ВИП изданието вече се строи на 700 кв.м. и ще е с еко насоченост

От Мартина Панайотова

Продуцентите на предстоящото издание на ВИП Брадър издадоха някои подробности около Къщата, която ще приюти всички участници и техните вълнения.

Един от малкото факти, които вече са известни за най-новата ВИП къща е, че тя ще бъде направена от еко материали в топлата гама цветове. Ще има фитнес, кът за пушене, зимна градина, две спални и три бани. Къщата ще бъде готова в началото на месец септември, като за целта внушителен екип от над 150 изпълнители работят денонощно в Нови Хан.

"Като говорим за Биг Брадър хората знаят, че се строи къща и се вълнуват как ще изглежда тя и какво ще има вътре. Това, което всъщност строим е супер луксозна сграда от една страна и телевизионен декор от друга, защото всичко трябва да се съобрази с камерите, операторите и режисьора и да изглежда добре на екран.

Едновременно с това обаче трябва да бъде модерно и приятно за живеене, защото за два месеца вътре ще живеят едни от най-популярните българи и комфортът им винаги е бил приоритет за нас", споделят от фирмата, натоварена със задачата по изграждането.

Досега обитатели са били общо 42-ма души през трите сезона на ВИП Брадър.

Как точно ще изглежда най-новата ВИП къща, какви ще бъдат мебелите, ще се строи ли нова къща за Big Brother All Stars, какви изненади са подготвени за участниците - продуцентите обещават да разкрият в следващите седмици.



Водещи

Най-четени