Бруталната истина! 10 типа жени, които остават стари моми 22.01 | 16:08

Сред тях са Кариеристката, Секс маниачката, Актрисата и Дамата с котките

От Деси Николова

В днешно време трудно можем да наречем една дама над 30 "стара мома". Самите тези жени обаче често възприемат себе си като такива.

С тракането на биологичния часовник и все още несменения статус "Необвързана" във Facebook, представителките на нежния пол започват да изпадат в паника, след като навършат 27-28 години. Налягат ги черни мисли, че може никога да нямат съпруг и деца.

За да им помогне, известният американски "треньор по отношения с мъжете" Марк Е. Катценберг съставя следната класификация на 10-те типа необвързани жени над 30:

1. Бившата съпруга, която не намира покой
Може и все още да не е бивша, но ако продължава в същия дух, има голяма вероятност да стане. Тази жена попада на предаване по телевизията, гледа филм или разбира за разсъжденията на някой университетски професор, след което решава, че ако не е непоносимо щастлива през всяка секунда от ежедневието си, трябва да обвини за това половинката си. Или бившата си половинка.

Дамата просто не може да си седне кротко на дупето. Само от това, че някой мачо се е загледал след въпросното дупе по улицата, тя си вади извода, че може да "забие” много по-готин мъж от съпруга си. Готова е да го зареже заради т.нар. "лошо момче”. За съжаление, според Марк Катценберг голяма част от жените над 30 са точно такива.

2. Уличницата
Кой е казал, че провокативните танци върху бара са само за стриптийзьорки и тийнейджърки? В наши дни до тях прибягват и мацките, които по някое време между 30-ата и 40-ата си година решават, че трябва да показват колко са освободени и колко е голямо либидото им. Жените, които Катценберг нарича "уличници”, обикновено имат пластични операции на гърдите и държат да покажат това на всички.

Често тялото им е покрито и с татуировки на език, който не разбират - това е разбирането им за религия. На 30 изглеждат състарени, макар и излъскани. Бъдещето им се струва ужасно, ако в него няма да изглеждат добре и да имат много пари. За да се справят със самотата, те си взимат кученце и ходят на йога.

3. Фитнес маниачката
Тя знае всичко. Тя е феминист. Смята, че мускулестите жени са по-секси от нежните дами. В залата човек може да я види как тича на пътеката с равномерно темпо в продължение на часове. Стегната е, но си личи, че кожата й не е свежа като на младо момиче. Ако обаче фитнес маниачката е на 38, а си позволите да й кажете, че на 22 е изглеждала по-добре, тя сериозно ще ви се обиди. 

Останалите 7 типа необвързани жени над 30 ще намерите в статията на Jenite.bg. 

Водещи

Най-четени