България става домакин на световното първенство „Мис Силикон“ 08.05 | 15:40

Силиконови красавици от цял свят ще прииждат към България

От Мартина Панайотова

Може би, доста "на място" България ще стане домакин на световното първенство на силиконовите красавици. Това с гордост призна организаторката на ежегодните конкурси "Мис Силикон" Мариана Маринова.

Амбицията й тази година е да събере красавици, подложили се на пластични операции от цял свят. Преди време, пред камерата на телевизия Music Space тя сподели, че вече има потвърждение за участие на страни като САЩ, Германия, Англия, Колумбия, Венецуела, Словения и Русия.

Пресяването на мадамите с най-красиви силиконови гърди вече стартира. Условията са претендентките да са навършили 18 години и да имат поне една пластична корекция на бюста си. Най-достойните да се борят за титлата ще се представят пред публика на 20 юли в Слънчев бряг.

Победителките този път ще са две - една българка и една от друга страна, издадоха от в-к. "Монитор". За момента е ясно, че нашенката, която ще се окичи с титлата "Мис Силикон 2012”, ще получи 5000 лева и автомобил.

Според Маринова, мотото на тазгодишния конкурс е "Не на фалшивия силикон". Участничките ще станат част от специалния инициатива, която има за цел да обучи всички дами, които желаят да коригират бюста си, как да изберат качествения такъв и да редуцират опасността от т.нар. "гърмящи импланти" до минимум.



Водещи

Най-четени