Българка стана четвърта по красота в конкурса „Мис Глобъл“ 23.10 | 10:46

Гери Дончева се окичи и с титлата „Мис талант“

От iNews.bg

Българката Гергана Дончева завърши като трета подгласничка на победителката в конкурса "Мис Глобъл", който се проведе в град Пасай край филипинската столица Манила.

Короната грабна Джесика Пърт от Австралия. Нейна първа подгласничка стана представителката на Камбоджа Вирджиния Прак, а втора – ирландката Лорна Мърфи. На трето място застана българката Гергана Дончева, а за четвърта подгласничка на победителката беше обявена представителката на домакините Кандис Рамос, съобщи БГНЕС.

 

Първите 11 места се допълват от дами от Южна Африка, Тайван, Мианмар, Ел Салвадор и САЩ. Освен титлата "Мис Глобъл" бяха раздадени и други отличия като "Мис фотогеничност", "Мис фитнес", "Мис мода", "Мис добра воля" и "Мис приятелство". Освен като четвърта по красота Гери Дончева се окичи и с титлата "Мис талант".

1585653

Мис Глобал" се провежда за трета поредна година и по думи на организаторите си е състезание "отвъд просто естетическата красота на жените". Победителката ще стане "спонсор на добрата воля, човек, който задава тенденциите на лидерството и посланик на красотата и културното разнообразие".

Миналогодишната носителка на титлата "Мис Глобъл" е канадката Ела Мино.

 

 

 

Водещи

Най-четени