Вижда се краят на VIP Brother. Двама си тръгнаха накуп 12.11 | 16:50

Предстои едно от последните партита за Съквартирантите

От Цанка Донкова

Остават само пет дни до финала на VIP Brother 2013 на 16 ноември и днес на съквартирантите предстои да научат резултатите от последната седмична мисия. В Къщата ще се завихри едно от последните партита, а Big Brother ще изненада звездите с неочаквана щедрост. Дали мирът най-накрая ще възтържествува в Къщата, или разгорещените страсти ще доведат до нови противоречия сред Съквартирантите, зрителите ще разберат тази вечер от 20:00 часа по Нова тв.

5 дни преди големия финал на VIP Brother 2013 напрежението още повече се изостря, след като в понеделник вечер за първи път Къщата бе напусната не от един, а от цели двама участници.

Първата изгонена по време на елиминации бе певицата Ирина Флорин. А след нея си тръгна и Мира Радева. Броят на съквартирантите, които остават в Къщата, все повече намалява.

За зрителите на риалитито предстоят нови изненади в следващите издания. Тази вечер Ваня Червенкова ще получи задача, която ще постави на сериозно изпитание нейните познания и обща култура. Дали тя ще се справи по-добре от Пламен, предстои да разберем. Този път обаче потърпевш от нейните грешки ще е Тервел Пулев. Той ще трябва да понесе наложеното от Big Brother наказание. Олимпиецът ще се сблъска и с болезнена разкрасителна процедура, типична за ежедневието на жените в Къщата.

Предстоят и изненадващи награди за съквартирантите. Те ще научат резултатите от последната седмична Мисия и ще се завихри едно от последните партита в Къщата.

Предстои още да разберем тази вечер дали нови сблъсъци ще има между участниците, или към края на шоуто страстите вече замират.

Водещи

Най-четени