Вижте новото гадже на Деми Мур 18.05 | 09:15

Барабанистът Джон Фрайди е новата тръпка на актрисата

От Беатрис Николoва

Известната американска актриса Деми Мур не страда дълго по Аштън Къчър. Холивудската актриса се утеши в прегръдките на рокаджията Шон Фрайди. Двамата демонстрирали близост по време на откриването на галерията "Де Ре", съобщи Contactmusic.

51-годишната Деми Мур и 27-годишният Шон Фрайди не са преминали заедно по червения килим. В галерията обаче са показали близостта си. Пред "Ю Ес мегазин" очевидец е разказал:

"Тя се сгуши в него, шепнеше на ухото му и двамата се смееха".

Фрайди, барабаниста на рок групата "Дед Сара", и Мур си тръгнали поотделно от галерията, но малко след това са били забелязани да вечерят заедно в ресторанта отсреща. Според очевидеца, Шон Фрайди се доближил до Мур, за да й каже, че е готов да си тръгват и нежно прокарал ръка по гърба й.

Звездата от филма "Стриптийз" и рокмузикантът имат връзка отедна година. Наскоро те бяха заедно на почивка в Мексико. Фрайди очевидно е успял да утеши Мур след раздялата й с третия й съпруг, актьора Аштън Къчър. Разводът на двойката след 6-годишен брак бе финализиран през ноември миналата година, но двамата са разделени от 2011 година. Сега Къчър е сгоден за Мила Кунис. Двойката очаква дете.

1281621

Водещи

Най-четени