Вини Джоунс снима финални сцени в Перник 17.03 | 16:33

Бившият футболист и звезда от филмите на Гай Ричи е у нас от няколко дни

От Кремена Бедерева

Финални сцени на американския екшън "Рота герои" се снимат в Перник, съобщиха от екипа на продукцията.

Действието се развива в Централната обогатителна фабрика на най-голямото въгледобивно предприятие в региона "Мини-открит въгледобив". Филмът пресъздава популярна компютърна игра от 2006 г., разказва БТА.

Той разказва за американски войници, попаднали в нацистка Германия в края на Втората световна война, които преобразявайки се, търсят начин да се спасят.

Досега у нас част от филма е заснет по склоновете на Стара планина, в Кремиковци и на столичната Сточна гара. Снимките в Перник ще продължат и утре - 18 март.

До 27 март ще приключи заснемането на епизоди на кинопродукцията в България. Очаква се след шест месеца филмът да се появи на екран.

В кинопродукцията участват футболистът-актьор Вини Джоунс, Том Сайзмор, Димитри Диаченко и Чад Майкъл Колинс. Бившият футболист и звезда от филмите на Гай Ричи - "Гепи" и "Две димящи дула" пристигна у нас на 5 март за снимките на новия филм.

Заедно с американския актьор Том Сайзмор ще играят войници, които участват в изключително опасна мисия и, естествено, трябва да минат през куп премеждия.

Самият Джоунс заяви, не бива да очакваме нещо по-различно от образа му във филма от това, което вече е показвал.

"Предния път дойдох, за да играя футбол със Стоичков. Сега идвам, за да участвам във филм. Забавно е как нещата в живота се променят. Филмът е хубав и е за Втората световна война", заяви бившият уелски футболист на летище София.

Водещи

Най-четени