Гнус и напъни в "Къртицата". Миглена получи гърч 09.04 | 23:16

В шоуто се ядоха червеи и епично се мъкнаха камъни

От Мартина Панайотова

Мисията "Камъните падат", която проведе тази вечер се оказа успешна за Групата от "Къртицата".  Участниците трябваше да пренесат общо 620 килограма камъни през ужасен терен, послан с карантия, кал и змии, като след епични усилия, те съумяха да докарат килограмите до 680.

Всъщност, тежестта – буквално – падна върху плещите на простосмъртните, които изнесоха по-голяма част от масата. Манекенката Кристина изнесе повече от 30 килограма – толкова, колкото успяха да занесат 100 кила и Азис заедно. Героят на вечерта обаче определено бе Любо, който съумя да качи на гръб и пренесе епичните 75, 3 килограма и така да спаси мисията.

Всъщност, тя не мина и без инциденти – Миглена получи гърч или нервен пристъп, защото се пренатовари. На участничката ѝ бе оказана бърза помощ и бита инжекция, след които тя се успокои.

В този епизод станахме свидетели и на обилното похапване на червеи от участниците – това бе първата част от предизвикателството. Всички се справиха отлично, с изключение на Николета и Азис, който е главния заподозрян в къртовски заговор.

В крайна сметка обаче, мисията се оказа успешна и Групата прибави към сметката си 12 000 лв.

От днешния епизод стана ясно, че на мястото на Лозанова, която напусна доброволно, в играта ще влезе нова звезда. Коя е тя, ще стане ясно утре вечер.

Водещи

Най-четени