Графа на гости на Боби Турбото в Обзор 12.07 | 17:29

Певецът готви дуетно изпълнение с култовия водещ и барман

От Мартина Панайотова

Този петък (13 юли) Графа ще стартира лятното си турне от бара на Боби Турбото в Обзор.

Двамата са дългогодишни приятели, което е и причината Графа да избере точно "Entourage” за отправна точка на поредицата си концерти по българското Черноморие.

И както подсказва името на бара, на фаталната дата петък 13-ти Боби и Графа ще съберат целия си антураж от приятели, за да се позабавляват дружно.

Освен най-големия летен хит, превзел всички български музикални класации "Дим да ме няма”, Графа ще изпълни и най-популярните си парчета, с които заслужено спечели през последните години почти всички възможни музикални награди у нас.

Малко известен факт е, че Боби Турбото освен доказан танцьор, показал го с участието си във VIP Dance, има и скрит музикален талант. Дуетните му изпълнения с Графа до момента са виждали само приятели от най-близкото им обкръжение, но дали ще се престраши и ще се качи на сцената, ще стане ясно в петък вечерта.

След концерта на Графа купонът ще продължи с най-яките soulfull deep house, селектирани от DJ Mascota. В съботната вечер пък зад пулта ще застане DJ C-Fusion.



Водещи

Най-четени