Гуруто на позитивното мислене Джон Кехоу отново в България 04.12 | 11:32

Световноизвестният писател ще разкрие тайните на квантовото време и пространство

От Мартина Панайотова

Авторът на хитовата книга "Подсъзнанието може всичко" Джон Кехоу пристига в България за втори път. Гуруто на позитивното мислене предизвика голям интерес с първото си пристигане през 2010 година, заради интересните "ню ейдж" идеи, които изтъква в своята философия.

Еднодневния семинар на тема "Квантовият войн – бъдещето на ума" ще се проведе на  на 8 декември в зала 3 на НДК – София, като лектор е канадският писател.

На този семинар Джон Кехоу ще представи иновативния метод  за обединяването на четирите части на човешката същност : ум, тяло, подсъзнание и душа. Освен това на събитието ще разберем как да постигнем така желания щастлив и успешен начин на живот. 

Една от най-интересните теми, които Кехоу ще засегне, е концепцията на квантовото време и пространство, където успяваме да свържем миналото и бъдещето в едно цяло 

Според писателя, хиляди по света използват този метод. Много от тях са достигнали до забележителни резултати не само в личен, но и в професионален план. Квантовата действителност ни дава тази възможност, стига да знаем как да я oползотворим.  

Организаторите уверяват, че методиката, която се прилага чрез Квантовия войн, е невероятно приключение,  което включва всяка една частица от нас. Веднъж усъвършенствана, тя ни дава инструментариума от техники за достигане на успеха. Защото по думите на Кехоу: "Нашият успех помага на много хора, а провалите ни никому. Не бъдете егоисти. Успейте!".

Резервиране на места: онлайн www.newevent.eu

Водещи

Най-четени