Дансингът взе нова „жертва“ 28.03 | 09:01

Риалити звездата Елена излиза от Dancing Stars

От Надежда Стоянова

Хубавата Елена със сълзи на очи се отказа от участието си в Dancing Stars по Нова ТВ. Решението обаче е на лекарите, които й забранили да танцува заради травма на гръбнака. Тя пострадала по време на тренировка, докато с партньора й се опитвали да направят една поддръжка. Нараняването се оказало доста сериозно и затова тя трябва много да се пази.

"Не съм добре от една седмица, но се опитвах да пренебрегна травмата и във вторник танцувах на медикаменти и инжекции. Болката се усили, няма смисъл да правим драма от това нещо, но не искам да се влача по дансинга – тук всичко трябва да е красиво. Искрено съжалявам, че се случи така", каза Елена.

Болката била толкова силна, че тя дори не можела да диша. В момента трябвало да бъде в пълен покой. Във вторник се опитала да продължи участието си, въпреки болката, само че видяла, че резултатът не е такъв, какъвто би искала.

Междувременно риалитито се раздели с още една от звездите си. Поредният отпаднал е моделът Мариан Кюрпанов, който не успя да се пребори за достатъчна зрителска подкрепа. След оспорват танцов дуел с Албена Михова се наложи да си тръгни от сцената завинаги.

Всъщност Мариан също има здравословен проблем, който му пречи да покаже уменията си на 100%. Получил дискова херния вследствие на усилените тренировки с Михаела.

"Докторката не ме пуска, но аз ще продължа", каза Мариан секунди след изпълнението на танца си.

1234583

Най-четени