Два часа ирландски танци от Lord Of The Dance 03.11 | 16:43

И тази вечер българската публика може да гледа омагьосващите ирландци

От Олга Андреева

С близо два часа ирландски танци Lord Of The Dance зарадваха българската публика, изпълнила зала 1 на НДК снощи. Трупата представи характерната хореография, представяща едновременно модерни елементи и класически ирландски танци, както и впечатляващи светлинни ефекти.

Ирландската трупа отново е у нас, след като през миналото лято постави своеобразен рекорд по гледаемост, като 22 000 души в 4 български града посетиха осемте концерта.

"Миналата година трупата преживя страхотни мигове по време на лятното си турне не само на сцената поради бурните овации на публиката", сподели Питър Мърси, тур мениджър на трупата. "Най-интересното се случи след това - момичетата и момчетата от трупата завързаха трайни приятелства с български фенове и танцьори."

И тази вечер българската публика ще има възможност да види майсторските танцови умения на внушителната трупа от над 80 човека от Lord of the Dance, след като решиха да направят втори концерт у нас за сметка на този в Букурещ.

Шоуто Lord of the Dance е създадено от Майкъл Флетли през 1996 г. и оттогава е ненадминато в света по мащаби, зрелищност и продажби. Може да се похвали с над 50 милиона души публика в 60 държави на всички континенти.

Водещи

Най-четени