Деколтетата на актрисите бяха акцент на "Оскар"-ите 25.02 | 12:17

Пищните бални рокли доминираха на церемонията

От Мартина Панайотова

Деколтетата на актрисите бяха гвоздеят на вечерта на "Оскар"-ите, благодарение на ироничните коментари на водещия Сет Макфарлан, констатира France press.

На гърдите на знаменитостите беше посветена цяла песен, а на тези на Ан Хатауей беше обърнато специално внимание в Twitter.

" Ние се съобразяваме със заръките на CBS . При нас са позволени повдигащите сутиени, но прекалено разголените настрани бюстове в деколтетата - не", шегуваше се Макфарлан,

39-годишният режисьор и продуцент, който водеше официалната церемония в "Долби тиътър".

Водещият иронизираше призива на телевизионния канал CBS и на организаторите на "Оскар"-ите, които препоръчаха на холивудските актриси да не допускат гафове и прилично да прикрият бюстовете и задните си части.

Макфарлан дори запя и песничката "Видяхме гърдите ви", като отдаде почит на прелестите на холивудските прими, присъстващи в залата.

Пред погледите на Дженифър Лорънс, Наоми Уотс, Холи Бери, Никол Кидман, Кейт Уинслет и други, водещият ги взе на подбив, като пеейки изброи филмите, в които са се появявали топлес, писа БТА.

Наоми Уотс не оцени много шегата, докато Дженифър Лорънс видимо се забавляваше. Ан Хатауей, спомената в песента, получи признание в Twitter, като потребителите в интернет я обявиха за победителка в състезанието за най-изящни гърди.

Нейното деколте, подчертано от тоалета Prada, направи силно впечатление и тя бе удостоена от феновете в социалната мрежа със званието "Breast dressed award".

Още за модната страна на церемонията, както и атрактивни снимки може да видите в Jenite.bg.

 



Водещи

Най-четени