Денис Родман и големите му жени в снимки 30.03 | 18:19

За безкрайно свободолюбивия дългуч, обгрижвал имена като Мадона, Кармен Електра, Синди Крауфорд и още около 2000 нежни създания...

От Ивайло Коралски

Денис Родман е многократен шампион на НБА. Печелил е престижното отличие с три различни отбора. Играл е редом до най-великия баскетболен играч на нашето време Майкъл Джордан. Признат е за най-големия борец в националната баскетболна асоциация.

Информацията в предните няколко изречения е любопитна основно за старите фенове на баскетболната игра. Чистата и свята истина е, че за човека на XXI век, Денис Родман е най-вече истеричен и безкрайно свободолюбив дългуч, който е преспал с една плеяда знаменитости, измежду които личат имената на Мадона, Кармен Електра, Синди Крауфорд и т.н. и т.н.

Самият Денис Родман казва, че е спал с 2 000 жени. Бил е забелязван да се заключва с по 6 момичета в хотелска стая, твърди се, че и мъжките ласки не са му чужди. И в нашенското предаване "Къртицата" името на баскетболиста набързо бе свързано със секс и скандал. 

В този ред на мисли, нека проверим с кои дами се е задържал по-дълго в бурния си живот в още по-бурната галерия на Jenite.bg

Водещи

Най-четени