Деян Неделчев -Икебаната: Аз съм гей 07.05 | 10:28

Изпълнителят отново взриви мрежата, този път с новия си сингъл

От iNews.bg

Най-провокативната българска поп-звезда Деян Неделчев – Икебаната за пореден път взриви интернет пространството, след като направи онлайн премиера на новия си сингъл "Различните/нестандартните", част от предстоящия му албум "Дъртака".

Както подсказва и самото име, "Различните/нестандартните" е посветено на всички хора с нестандартна сексуална ориентация, към който Деян реши да се присъедини без капка притеснение.

"Аз съм гей, ти си лесбийка, той е захарче, а тя пък курабийка", са строфите избрани за припев, като целият текст просто изобилства от цветущи изрази с недвусмислени референции.

"Ако сте умни ще разберете, къде да си го заврете"; "Този там се прави на храст, мен ако питаш, е чист педераст"; "Аз съм първокласна селекция, много расов, с двудневна ерекция", са само част от римите, с които Икебаната е решил да изкаже своята подкрепа към хората с различна сексуалност.

Видеото, от своя страна, се връзва напълно с духа и концепцията на самата песен, като в него Неделчев сменя няколко хомо/транссекуални визии.

Водещи

Най-четени