Джордж Клуни: Не съм купонясвал с Берлускони 24.11 | 15:12

Актьорът отрича да е присъствал на легендарните "бунга бунга" партита на бившия италиански премиер

От Олга Андреева

Джордж Клуни отрече да е купонясвал със Силвио Берлускони, след като стана ясно, че може да му се наложи да даде показания по секс делото срещу бившия италиански премиер.

Актьорът и бившата му приятелка Елизабета Каналис са в списъка с потенциални свидетели, които може да бъдат призовани да свидетелстват по делото, което се води срещу Берлускони, обвинен, че е плащал на непълнолетна проститутка да прави секс с него, съобщи Contactmusic.

Клуни е заявил за сп. Time, че няма нищо против да даде показания за дивите "бунга бунга" партита, но подчертава, че е посетил дома на Берлускони един единствен път, когато е искал помощ за Дарфур.

"Не съм присъствал на "бунга бунга" парти. Отидох да говоря за Дарфур. Беше доста интересен разговор най-малкото, който се превърна в доста различно събитие от това, което човек би могъл да си представи."

Клуни разкрива, че действително е бил поканен да остане след срещата, но, че той твърдо е отговорил: "Не, благодаря, трябва да тръгвам".

В списъка с над 200 свидетели на въпросните партита е и футболната звезда Кристиано Роналдо.

Междувременно във вторник, 22 ноември, на пазара излезе албумът с любовни балади на 75-годишния Берлускони. Четвъртият му албум "True Love" включва песни и балади за любовта, написани от самия него, но изпълнени от певеца Мариано Апичела.

Берлускони е пял за световни лидери като Тони Блеър, Владимир Путин и Джордж Буш, посочва Contactmusic.

Водещи

Най-четени