Джулиана Гани обяви, че палавият й мъж не иска да й върне детето 08.11 | 09:00

Той отказва да ми го докара в Пловдив или София. Държи го в Монтана, а сторитата, които прави с Давид, са с цел да разчувства хората и аз да изляза майка, която не си иска детето, разказва силиконката

От iNews.bg

Мис Силикон 2013  Джулиана Гани  не може да види детето си. За това алармира самата тя с постове в социалните мрежи.

Още с кацането си в България след почивката в Кан, изкусителката се опитва да вземе сина си Давид. Съпругът й Илиян се е покрил с момченцето и отказва да й го върне. След като се прибира у дома, плейбойката установява, че Илиян и сина им Давид ги няма.

След като разговаряла с таткото, той категорично отказал да й даде наследника им, ако не размисли относно развода, който Гани обяви публично.

"Илиян не иска да ми даде Давид и това е много глупаво, защото детето трябва да върви с майка си. Той отказва да ми го докара в Пловдив или София. Държи го в Монтана, а сторитата, които прави с Давид, са с цел да разчувства хората и аз да изляза майка, която не си иска детето. А истината е, че от четири дни му се моля да ми го доведе, но той отказва. Неговата майка т. е. бившата ми свекърва също отказва да го вразуми под предтекст, че тя го гледа много хубаво, нищо не липсва на детето, гледали го перфектно", възмутена е Джулиана.

Това е поредна драма в живота на Джулиана Гани, след като преди броени дни обяви, че е хванала съпруга си Илиян в изневяра и е подала документи за развод. Палавият фитнесинструктор канил в спалнята, където спи Джулиана друга жена, за да правят секс, но в крайна сметка аферата беше разкрита.

Водещи

Най-четени