Диапазон Рекърдс: Всичко, което се изписа за Азис е лъжа 26.04 | 14:39

Недоброжелатели сформирали антикампания срещу звездата

От iNews.bg

"Не е имало никакъв побой. Това са пълни глупости", коментира пиарката на Диапазон Рекърдс Петя Щилянова пред iNEWS заформилия се в САЩ скандал около музикалната им звезда Азис.

Според г-жа Щилянова, всички групи, които са се появили във Facebook непосредствено след участието на Краля на фолка в Ню Йорк са плод на масирана антикампания срещу певеца и обслужват нечии интереси.

"На вас реалистично ли ви звучи певец да започне да напада публиката си по време на концерт? Ако се зачетете внимателно в коментарите на "очевидците", ще ви направи впечатление, че повечето са написани в стил "След като си тръгнах ми казаха...", което трябва да говори само по себе си за тяхната тежест."

Щилянова се въздържа от коментар обаче когато бе запитана за аудио интервюто на Деляна Николова – съпругата, която твърди, че мъжът й е бил пребит.

"Не знам кой какво цели с подобни изказвания, но е факт, че всичко това просто не отговаря на истината", бе единственият коментар по повод записа, публикуван в сайта на в. България Сега.

Според Диапазон Рекърд, мини-турнето на фолк звездата в САЩ протича напълно нормално и без особени инциденти. Самият Азис не е правил никакви коментари относно случката в Ню Йорк и се очаква да се върне след като изпълни и трите уречени дати за живи участия.

Водещи

Най-четени