Дъщерята на Уитни Хюстън е поставена в медицински предизвикана кома 04.02 | 09:03

Боби Кристина бе намерена припаднала във ваната в дома й в Розуел

От Кремена Бедерева

Дъщерята на покойната певица Уитни Хюстън - Боби Кристина Браун, бе поставена в медицински предизвикана кома, за да бъде спрян отокът на мозъка й, след като бе намерена припаднала във ваната в дома й в Розуел в щата Джорджия, предават световните информационни агенции.

21-годишната Боби Кристина беше открита от съпруга си и от семеен приятел в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел. Тя беше откарана в събота сутринта в болница, след като съпругът й се опита да я съживи със сърдечен масаж. В болницата тя беше поставена на командно дишане и в изкуствена кома заради диагностициран оток на мозъка.

Подробности за трагедията на бяха съобщени нито от лекуващите лекари, нито от роднините на Боби Кристина. Семейният приятел на Боби Кристина, Ким Бърел, който е певец в госпъл хор, заяви, че тя леко е помръднала очите си.

"Всички се надяваме, това да не е просто рефлекс, а неин съзнателен избор!"

Семейството на Боби Кристина помоли медиите да спазват правото на неприкосновен личен живот. В болницата бе пристигнал и бащата на Боби Кристина - певецът Боби Браун.

Трагедията с Боби Кристина се разиграва броени дни преди на 11 февруари да се навършат 3 години от кончината на Уитни Хюстън, която беше намерена безжизнена във вана в хотел в Бевърли хилс, в щата Калифорния.

Тогава лекари установиха, че употребата на кокаин и сърдечно заболяване са причинили смъртта на 48-годишната певица.

Водещи

Най-четени