Ева Мендес си даде почивка от Холивуд, отдава се на децата 04.08 | 17:19

Красавицата и актьорът Райън Гослинг вече имат две малки дъщерички

От iNews.bg

42-годишната холивудска актриса Ева Мендес разкри, че си взема почивка от актьорството, за да фокусира вниманието си върху отглеждането на двете дъщери, които има от мъжа в живота си – актьорът Райън Гослинг. Красавицата заяви, че прекарването на възможно най-много време с дъщерите й - 22-месечната Есмералда и 3-месечната Амада, вече е най-големият й приоритет, съобщи ЮПИ, цитирана от БТА.

"Амада все още е пеленаче. Прекараното с двете ми дъщери време ми доставя огромна радост. Трябва да има някаква специална причина, за да се върна на работа. Щастлива съм, че съм у дома с децата си", казва звездата.

Мендес и Гослинг, които започнаха да излизат заедно през 2011 г., винаги са пазели в тайна бременностите й. Ева роди Амада през април, малко след като брат й Карлос почина от рак.

"Смъртта на брат ми сплоти семейството ни", поясни Мендес. И допълни: "Близките ми бяха до мен, когато Амада се появи на бял свят. Родих я през седмицата, в която беше опелото за Карлос. Имаше покъртителни моменти, но също и голяма радост".

Ева се е снимала в режисьорския дебют на Райън Гослинг: "Изгубената река", който бе показан премиерно на международния кинофестивал в Кан през 2014 г.

Следващият и единствен засега филмов проект с нейното участие е "Бързи и яростни 8", докато Гослинг партнира на Ема Уотсън във филма "La La Land", с който на 31 август ще бъде открит кинофестивалът във Венеция.

Водещи

Най-четени