Електро суинг страсти ни връщат във времето на Голямата депресия 14.01 | 11:07

Smugglers Swing Club кани звездата Алис Франсис

От Мартина Панайотова

Станалият традиционен Smugglers Swing Club влиза в новата година с много нова музика, интересни артисти и големи планове за бъдещето.

Първото събитие от винтидж поредицата за 2013 ще се състои на 9 февруари в столичния клуб Mixtape 5, когато организаторите от The Smugglers Collective oтново ви канят в своята машина на времето към ерата на суинга и рокенрола.

Специален гост този път ще едно от най-актуалните имена на европейската Electro Swing сцена, откритие на самия Паров Стелар и изгравяща звезда от неговия лейбъл Алис Франсис.

Чаровната германка наскоро издаде дебютния си албум "St. James Ballroom” и заедно с групата си вече е покорила половин Европа като съпорт на имена като Parov Stelar Band и Caravan Palace. Следващата дестинация за Алис Франсис е именно Smugglers Swing Club, когато ще излезе за пръв път пред българска публика.

Зад пулта по време на Smugglers Swing Club ще застанат дижедите от The Smugglers Collective, които ще представят най-доброто от старата школа, както и актуални Swing, Rock’n’Roll и Electro Swing хитове.

Освен стилно ретро и нео-ретро звучене, Smugglers Swing Club ще предложи на своите гости незабравимо пътуване във времето, в което танци, музика и мода на отминали епохи ще преживеят своя ренесанс за една нощ.

Специално за събитието, клуб Mixtape 5 ще бъде преобразен в истинска бална зала от годините на Голямата депресия в Щатите. На станалия вече традиция автентичен vintage будоар всички дами ще могат да се сдобият с ретро грим и прическа.

Началният час е 21:00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22:00 часа.

Билетите са вече в продажба в мрежата на Ticketstream в цялата страна на цена от 12 лева. В деня на събитието и на място в Mixtape 5 билетът ще струва 15 лева.



Водещи

Най-четени