Елтън Джон: Свършено е с кариерата на Мадона, турнето й е трагедия 06.08 | 07:41

Певецът избухна в критики срещу Мадона, защитавайки Лейди Гага

От Олга Андреева

Откакто Елтън Джон се сдоби със син преди повече от година и половина, темата за пелените и бащинството е основната, която го занимава.

Сега обаче певецът напомни за старото си аз с доста краен коментар по адрес на колежката си Мадона, която в момента е на светвно турне за промотиране на новия си албум "MDNA”.

Певецът е на мнение, че турнето й е пълна катастрофа и, че с музикалната й кариера е свършено. Той е направил изцепката по време на австралийско телевизионно шоу, когато е бил запитан за враждата между Мадона и приятелката му Лейди Гага, която е и кръстница на сина му, посочва в. Sun.

Изпълнителят на хита "Rocket Man” нарекъл Мадона "кошмар” и "панаирна стриптизьорка” и признал, че почти се радва, че турнето й получава отрицателни отзиви, отбелязва DigitalSpy.co.uk.

"Съжалявам, кариерата й приключи”, казал той. "Турнето й е истинско бедствие. Ако имаше някакъв здрав разум, щеше да направи един албум като "Ray of Light” и да не се захваща с танците. Щеше просто да бъде голяма поп певица със страхотни албуми, с което се справя брилянтно. Но не... тя изглежда като ш..ана панаирна стриптизьорка. И беше ужасна с Гага”, добавил британският изпълнител.

Наскоро Мадона коментира твърденията, че Гага е копирала мелодията на хита й "Express Yourself”, като заяви, че песента "Born This Way” на 26-годишната й колежка е "прекрасен начин да преправи моята песен”.

Всъщност това не е първият път, в който сър Елтън Джон си позволява да отправя критики към Мадона. Неотдавна той не си спести негативни коментари и след като тя би дуета му с Гага на тазгодишните "Златни глобуси”, отнасяйки статуетката в категорията за "Най-добра песен”.

Водещи

Най-четени