Емблемата на уличното изкуство Dub FX пак в София 12.10 | 15:46

Kомпания в НДК ще му прави DJ CADE, който е подготвил едночасов диджей сет

От Олга Андреева

Австралиецът Ben Stanford, по-известен като Dub FX, и приятелката му Flower Fairy се завръщат в България на 19 ноември.

Емблемата на уличното изкуство ще изнесе голямо парти у нас през ноември в зала 3 на НДК от 19.00 часа. Той вече беше у нас през юни за Spirit of Burgas.

Специален гост на концерта ще е и DJ CADE от Австралия, който ще подгрее феновете на Dub FX с едночасов диджей сет. Останалите участници в партито тепърва предстои да бъдат обявени, съобщават организаторите.

DUB FX e музикален феномен, символ на младото поколение и градската култура по целия свят. Той покорява феновете си от всички страни, като разчупва схемата студио-клуб, излиза на улицата в големите градове и импровизира само с глас, бийтбокс и два педала на лууп станция.

Звездата на Dub FX изгрява след публикуваното от бристолския режисьор BD в Youtube видео "Love someone". В него е заснето запомнящо се изпълнение на DUB FX на улицата, което е гледано от 11 милиона души в Youtube.

Dub FX държи на своята независимост и използва за промотиране на музиката и идеите си силата на социалните мрежи, както и безплатни издания на песните си.

Билетите за партито ще са на цени от 25 лева до 30 октомври и от 30 лева до 18 ноември и вече са пуснати в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg и магазини Office 1, Germanos, Пикадили, Технополис, ОМВ и др.). Ще има и ограничено количество промоционални билети на цена от 20 лева.

Водещи

Най-четени