Ернестина Шинова и Андрей Слабаков разкриха формулата на щастливия брак 18.05 | 19:00

Двамата са заедно вече 26 години

От iNews.bg

Ернестина Шинова и Андрей Слабаков са женени вече 26 години, двамата имали 5 сватби и се сещат с умиление за миналото. Актрисата и режисьорът се допълват и спорят непрекъснато, като по този начин те поддържат интереса си един към друг.

"На Андрей първата дума винаги е "Не". И ти си длъжен да го убедиш, че греши. В крайна сметка обаче винаги става на моето", сподели Шинова пред "Нека говорят" по bTV.

"Еми какъв избор имам като съм несполучливо женен", пошегува се Андрей. Режисьорът никога не е бил романтик, предложил на съпругата си с бележка.

"Брат ми ми каза, че мога да се оженя за теб", пишело на късчето хартия. Когато Ернестина видяла бележката много се посмяла, после му казала по телефона, че е съгласна, стига да не трябва да се жени за брат му. Актрисата е категорична, че България е красива страна, но хората са станали повърхностни и заядливи. Според нея е така, защото народът няма усещането, че управлява тази държава.

Аднрей отново репликира на съпругата си, като заяви, че хората не управляват държавата, защото нямат избор, гласували за едни и същи политици, защото други не им се предлагали. Двамата си представят да остареят заедно, а Ернестина шеговито допълни, че и без друго няма друг избор.

 

Най-четени