Жени Калканджиева се напи и припадна 14.05 | 13:04

Последната изцепка на миската

От Мартина Панайотова

Жени Калканджиева за пореден път привлича вниманието върху себе си, след като в една от предишните вечери подпийнала повечко и припаднала, пишат жълтите медии.

За афинитета на Калканджиева към алкохолните напитки е ставало дума неведнъж, а откакто миската влезе в "Къртицата", дори в ефир си позволява да прекалява с чашките.

В началото на предаването тя бе далеч по-въздържана, но с времето сякаш свикна с обстановката и бързо се отпусна въпреки наличието на камери.

Последната изцепка на шестата по красота в света се случила миналата вечер, когато злоупотребила със спиртните напитките и припаднала в спалнята, а останалите участници едва успели да я свестят.

Докато се оправяла за сън и обличала пижамата си, Жени се олюляла и паднала. По щастлива случайност успяла да се строполи на матрака, а не на пода, като така избегнала по-сериозни наранявания, твърдят хора от екипа на шоуто.

Според слуховете Иван и Андрей – продуценти на "Къртицата", все още не са решили дали да излъчат въпросното видео, което би изложило тяхната колежка (Жени Калканджиева е една от водещите в "Терминал 7").

Водещи