Заменят Пол Уокър в "Бързи и яростни 7" с брат му? 15.12 | 14:21

На погребението на звездата присъстваха най-близките му

От Цанка Донкова

Пол Уокър може да бъде заменен от брат му в снимките на филма "Бързи и яростни 7". Коуди Уокър е по-малкият във фамилията, съобщава в. Daily Mail.

По данни на изданието на продуцентите им е необходим човек, приличащ на Пол Уокър, който да довърши заснемането на лентата. А 25-годишният Коуди на външен вид много прилича на батко си.

"Ако Коуди се съгласи, ще го направи само защото би искал да почете паметта на брат си. Има много детайли, над които трябва да се поработи, но точно сега снимачната група на филма все още скърби за загиналия" - заяви близък до снимачната група на "Бързи и яростни 7".

Звездата на филмовата поредица "Бързи и яростни" Пол Уокър загина на 40-годишна възраст в автомобилна катастрофа. Трагедията се разигра в градчето Санта Кларита, щата Калифорния, където Уокър бе отишъл за участие в благотворително шоу за набиране на средства за пострадалите от тайфуна във Филипините.

При катастрофата загина също приятелят и финансов консултант на Пол Уокър - Роджър Родас, който е шофирал автомобила на звездата, допълва БТА.

Уокър бе погребан на частната церемония, която се състоя на гробището Forest Lawn Memorial Park в Холивуд. На нея присъстваха само близките роднини и приятели на Уокър, а също творческият колектив на поредицата "Бързи и яростни".

Водещи

Най-четени