Защо Силвестър Сталоун и Тео Джеймс гълтат сурови яйца? (ВИДЕО) 14.04 | 08:15

Актьорите бяха подложини на изпитание в шоуто на Дейвид Летерман

От iNews.bg

Само преди няколко дни известният американски телевизионен водещ обяви, че ще се пенсионира, но явно преди това е решил да направи поне още няколко запомнящо се предавания. Сред последните му гости бяха актьорите Силвестър Сталоун и Тео Джеймс.

Летерман е известен със своето провокативно отношение и начин на водене на шоуто и в този случай не направи изключение, като провокира звездите от филмите "Роки" и "Дивергенти" да погълнат по едно сурово яйце. Той самият направи същото.

"Цял ден го обсъждаме – в крайна сметка, ще ядем ли сурови яйца или не?", провокира Летерман своите гости. След това той счупи едно яйце в чаша и го глътна пред изумения поглед на Сталоун, който отказваше да участва.

"Няма да го направя, не искам да рискувам със салмунела. Не ме интересува, хващал съм какво ли не... Не ми пука, мога да изям сурово яйце", заяви Сталоун, след като видя смелостта на водещия в предпенсионна възраст.

Накрая, за да докаже смелостта си, Сталоун счупи не едно, а две яйца в своята чаша и ги глътна наведнъж. Тео Джеймс също се държа мъжки и глътна яйцето си без да повърне.

Вижте как звездите гътлтат сурови яйца във видеото.

 

 

Водещи

Най-четени