Звездите с щедри сърца, които извършват добри дела 23.06 | 17:04

Известни и благородни личности

От div.bg

За всички е ясно, че славата и богатството ви правят просто по-известни и по-богати от обикновените люде, но ако сте задници по рождение ще си останете такива и след като сте се прославили. За щастие не всички известни личности са темерути с тлъсти сметки и високо самочувствие. Tova ни вдъхва надежди, че човечеството все още не е за изхвърляне. Предлагаме ви да видите едни от най-благородните популярни личности и техните вдъхновяващи постъпки.

Киану Рийвс

1317094

Той дава 75 милиона долара от парите, които получава от филмите за "Матрицата", на екипа, отговорен за специалните ефекти, а на всички каскадьори купува по един Harley Davidson.

Леброн Джеймс

1317088

"Бях в магазин за обувки в Кливланд преди 4 години. Гледах най-новите обувки на Леброн Джеймс и изведнъж огромна сянка се появи над мен. Обръщам се и, мамка му, там стоеше самият Леброн. Усмихна ми се и каза "Ти искаш моите обувки?", аз онемях направо, а след секунди промълвих "да, мисля да си купя един чифт". После той ме попита за размера, отиде на касата и ми купи 2 чифта. Върху единия се разписа, а за другия каза, че е за да си ги нося. Това беше един от най-яките дни в живота ми."

Тупак Шакур

1317087

Тупак Шакур получава писмо от родителите на неизлечимо болно момче на име Джошуа, в което пише, че последното му желание е да види Тупак. Рапърът веднага заминава и се вижда с малкия си фен. Когато Джошуа умира, Тупак сменя името на компанията си на "Мечтата на Джошуа"

Кои са останалите известни личности, вършещи добри дела научете в Div.bg.

Водещи

Най-четени