Знаеш ли кой ще прави хита на лятото, брат? 30.04 | 17:45

Ангел & Моисей събират цялата си любима банда - Криско, Pavell & Venci Venc, и продуцента Dexter

От Мартина Панайотова

Стана традиция Ангел и Моисей да задават въпроса на лятото. След като през изминалата година техните фенове се посрещаха с въпроса "Кой ден станахме?”, сега имат повод да сменят паролата и да започнат да се питата един друг – "Знаеш ли кой видях, брат?”.

Ангел и Моисей, които още във формата X Factor се заявиха като едни от най-смелите експериментатори в новата българска музика, този път наистина изненадаха всички с новата си песен, в която участие взимат още четирима членове на приятелския им кръг – Криско, Pavell & Venci Venc и талантливата нова звезда в музикалната продукция – Dexter, който съвсем наскоро пусна и дебютния си сингъл Teenager Love.И двете нови продукции са в каталога на Вирджиния Рекърдс.

Парчето е заразен клубен трак с мощен бийт подчертан от индивидуалното присъствие и куплети на всеки един от артистите. Парчето е комбинация от шест различни куплета, в които всеки един от артистите разказва своята версия за това кого е видял или не е успял да види.

Музиката, текстът и аранжиментът на парчето са дело на шестимата. Бийта е създаден от Павел Николов, а за аранжимента и модерното звучене на трака отговорен е Васил Иванов – Dexter.

Супер впечатляващото като визия видео е дело на голям и ентусиазиран екип. Режисура и монтаж – Bash Motion, оператори – Павлин Иванов–Bash и Стефан Геков UFO.



Водещи

Най-четени