Зъболекарска намеса е причина за смъртта на Сейдж Сталоун? 18.07 | 11:37

Две седмици пред смъртта му на Сейдж са били извадени наведнъж пет зъба

От Олга Андреева

Две седмици преди синът на Силвестър Сталоун, Сейдж, да бъде открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис, той е претърпял тежка зъболекарска интервенция – били са му извадени пет зъба.

Това разкри майка му, Саша Цак, която изрази увереност, че именно тази процедура е причина за смъртта на 36-годишния ѝ син.

Пред в. New York Post Саша обяснява, че се опитала да убеди сина си да не си вади пет зъба наведнъж, защото ѝ били казвали, че в такива ситуации може да се стигне до летален изход.

"Казах му да не го прави. Чувала съм, че хора са умирали, след като са им правени по няколко зъболекарски процедури наведнъж. Знам, че не трябва да се вади по повече от един зъб наведнъж", казва покрусената майка.

Тя намеква още, че синът ѝ е взимал болкоуспокояващи след хирургичната намеса.

Информациите сочат, че край тялото на Сейдж действително са били открити множество шишенца и лекарства. Засега най-вероятната причина за смъртта на младия мъж се смята свръхдоза лекарства.

Докато не излязат резултатите от токсикологичните анализи обаче (до 6 седмици), конкретната причина за смъртта ще остане неясна. Възможността обаче зъболекарската интервенция да има отношение към фаталния край ще бъде проучена.

Погребението на Сейдж Сталоун ще бъде извършено на 21 юли в Брентууд, калифорния, посочва Contactmusic.com. 

Водещи

Най-четени