И Андреа бойкотира концерта на „Планета“ 25.06 | 17:02

Певицата обвини своя колежка, че се опитва да заеме мястото й

От Мартина Панайотова

Още една повсеместна любимка на почитателите на най-масовия жанр у нас отпада от програмата на планирания за днес мегаконцерт на телевизия Планета на площад "Ал. Батенберг". Късно миналата вечер (26 юни) стана ясно, че феновете на Андреа ще останат разочаровани, защото знойната блондинка обяви официално, че няма да пее на събитието.

На фен страницата си във Facebook Андреа написа следното:

"Скъпи мои фенове, водена от уважението си към вас и най-вече от голямата си обич, съм длъжна да ви съобщя едно лично свое решение. На концерта в София няма да пея за вас!

Истинската причина не е в поредния ми PR ход, а една от певиците, която в желанието си да бъде Андреа е готова на всичко. Включително и да си плати, за да има своите пет минути слава на моето място. Като позитивен човек дори в това открих плюсовете. Благодаря й, защото от пет години ще си открадна няколко дни почивка".

Коя точно е набедената от певицата нейна колежка, може само да се гадае. Въпреки липсата на посочени имена обаче, фенове започнаха да спрягат името на Цветелина Янева, с която Андреа има търкания от много време.

Половинката на Кубрат Пулев далеч не е единствената, която бойкотира концерта на музикалната телевизия. Преди време отказа си декларира и Галена.



Водещи