Ивана запретва ръкави, ще чисти улиците на Пловдив 07.05 | 12:44

Певицата ще се включи в инициативата „Да изчистим България“

От Мартина Панайотова

Гранд дамата на поп-фолка Ивана ще се включи в инициативата "Да изчистим България за един ден”, съобщиха продуцентите ѝ от "Пайнер".

На 12 май певицата ще облече бялата фланелка и ще призове своите почитатели да застанат до нея в Пловдив по време на голямото чистене. Ивана избра да помогне в почистването на Града на тепетата, защото това е мястото, в което живее тя и семейството й.

Дъщерята на певицата, Теодора, също ще участва в родолюбивата еко-акция, заедно със своята майка и свои съученици. Вечерта Ивана и Стояна ще пристигнат в столицата, за да се включат в големия концерт пред НДК, който ще постави финала на инициативата.

След това, музикалният тандем ще гостува и в Перник, където ги очакват много приятели и почитатели. Този 24 май ще бъде много вълнуващ за Ивана и Теодора, защото младата госпожица празнува своя абитуриентски бал, издават още от "Пайнер".

Теодора вече е избрала къде ще продължи своето образование и затова е решена да вземе всички приемни изпити с отличие. Тоалетите, с които ще се появи на своя бал тя пази в тайна, но запознати твърдят, че те няма да бъдат помпозни и натруфени.



Водещи

Най-четени